Over mij

Martin en JolandaIk wil me graag even voorstellen zodat jij een beetje weet met wie je van doen hebt. Ik ben 47 jaar, getrouwd met Jolanda. We hebben elkaar ontmoet op een reis door Kenia en Tanzania in 2004, geen toeval want we houden allebei van reizen. We wonen in Amsterdam en vertoeven regelmatig in ons “huisje in het bos” in Drenthe.

We hebben twee fantastische leasedochters, Ayca en Aylin en  ook nog twee poezen, Lhasa en Momo. Ze zijn vernoemd naar de hoofdstad van Tibet en een smakelijk hapje uit Tibet.

Mijn hobbies zijn reizen en koken en vooral de combinatie vind ik leuk. Ik probeer tijdens elke reis een kookboek op de kop te tikken. Verder hou ik een dagboek bij met de dingen die we mee maken  en maken we natuurlijk veel mooie foto’s. Sinds mijn eerste grote reis heb ik een aardige verzameling verhalen, foto’s en recepten en ik heb altijd het gevoel gehad dat ik hier iets mee zou moeten doen.

Dat doe ik dus via deze site. Ik hoop hiermee andere mensen te inspireren iets van de wereld te zien, omdat ik denk dat je daarmee ervaringen opdoet die je nooit meer zult vergeten en waarmee je wellicht nog meer begrip zult hebben voor andere culturen en gewoonten.

Ik hoop dat jij er ook veel plezier aan beleeft.

Martin

Indenvreemde.nl heeft in 2017 de Liebster Award gewonnen

Indenvreemde.nl logo blauw